Newsletter

Abonare


VEDETE, PREMII SI MULTA DISTRACTIE LA CEA DE-A DOUAZECEA ANIVERSAREA A J’INFO TOURS

 

Turismul privat romanesc a ajuns, pe data de 26 mai, la cea de-a douazecea aniversare: Carmen, Aurel si Jacqueline Pavel, familia din spatele brandului J’Info Tours, si-au invitat prietenii la o petrecere adevarata, cu muzica, dans si multe suprize, in decorul de vis al casei lui Cristian Tantareanu din complexul Paradisul Verde.
 
Au dat tonul distractiei Roxana Iliescu si Mihai Mitoseru, cei doi prezentatori ai serii responsabili de buna dispozitie a celor prezenti.
 
Le-au fost alaturi Dana Savuica, vice-presedinte al Asociatiei pentru Promovarea Obiectivelor Turistice, si Trupa Gloria. Cele trei exotice dansatoare ale trupei au ridicat foarte repede invitatii de la masa, ringul de dans fiind in permanenta ocupat pe durata petrecerii. De altfel, prietenii J’Info Tours au avut aseara ocazia de a dansa de la tango pana la dansuri din Zanzibar, castigand totodata si numeroase premii pentru maiestrie.
 
Cel mai emotionant moment al serii a fost atunci cand Jacqueline Pavel, care avea doi ani in momentul infiintarii firmei si care considera brandul J’Info Tours ca pe sora sa mai mica, a taiat tortul aniversar in timp ce toti invitatii intonau un calduros si sincer „Multi Ani Traiasca”.