Newsletter

Abonare


pregatire profesionala

 

 

 

 

 

 

 

 

APOT organizeaza impreuna cu Camerele de Comert ,Agricultura si Industrie locale si J’Info Training

 

 

       Metode concrete de pregatire profesionala continua a lucratorilor in turism, imbunatatirea standardelor profesionale – cheia dezvoltarii turismului in Romania. Serviciul de Excelenta, Programul Europen de Educatie continua – Serie de seminarii.  
  Participanti : manageri hoteluri, restaurante, pensiuni , lucratori in turism

 

 

Seminar   
 " Cum asiguram reusita aprobarii unui proiect de accesare a Fondurilor Structurale UE "

 

Lector : dr Camelia Petrescu  ( Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti )

 

Organizator : J' Info Training   si   A.P.O.T.   

inscrieri pe office@apot.ro

 

Reduceri pentru membrii APOT, reduceri pentru mai multe persoane din aceeasi organizatie

 

Din data de 23 noiembrie, firmele, autoritatile publice locale, ONG-urile din mediul urban sau rural pot sa depuna proiecte pentru fonduri europene in vederea dezvoltarii structurilor de turism, respectiv pentru construirea de piscine, stranduri, bazine de kinetoterapie, aqua land-uri, constructia de partii de schi si dotarea acestora cu instalatii de transport, construirea de piste pentru cicloturism, construirea de terenuri de sport, crearea de porturi turistice, inclusiv a debarcaderelor amplasate pe lacuri.

Proiectele trebuie sa aiba o valoare totala cuprinsa intre 6,4 milioane RON si 85 milioane RON pentru proiectele dezvoltate in mediul rural si intre 700.000 RON si 85 milioane RON pentru mediul urban.

Dan Nicula, directorul Agentiei pentru dezvoltare regionala Bucuresti-Ilfov, a declarat ca cei care depun aceste proiecte trebuie sa stie ca pot primi fonduri nerambursabile reprezentand 40-70% din cheltuielile considerate eligibile, conform Ghidului solicitantului.   

Ziarul finaciar