Newsletter

Abonare


Despre APOT

Asociatia de Promovare a Obiectivelor Turistice- APOT - infiintare 2009 - reuneste profesionisti in turism si experti in comunicare, finantare.
Presedintele APOT - Maestru Emerit al sportului la Box, Paul Dobrescu , consultant juridic si specialist in HR, fostul mare sportiv simbolizeaza dinamismul si puterea acestei Asociatii.
Poate fi membru orice persoana juridica si fizica care are interes in promovarea scopului asociatiei.

Viziune


Inspirati si constienti de bogatia patrimoniului Romaniei ( natural, istoric si cultural ) profesionisti in turism si experti in comunicare, finantare au fondat Asociatia de Promovare a Obiectivelor Turistice.
Dorim sa lustruim diamantele uitate si prafuite ale turismului romanesc, sa le redam stralucirea, sa le apreciem la justa lor valoare.

Obiective


Obiectivul principal al Asociatiei este de a pune in valoare traditii, evenimente culturale de interes turistic national si international, site-uri arheologice, cetati, pensiuni in zone rurale s.a.
Romanii au de castigat imens punand mai mult accent pe dezvoltarea inteligenta a sectorului serviciilor turistice - industria ospitalitatii .

Scopul asociatiei este :

 

  • promovarea destinatii turistice romanesti in Romania si in strainatate ,
  • specializare personalului in vederea punerii in valoare a obiectivelor de interes turistic,
  • incheierea de parteneriate in vederea implementarii de proeicte specifice s.a